Arhive: Class

Body Balance

X-FIT este un antrenament functional pentru toate grupele musculare si presupune difersificarea constanta a exercitiilor, prin utilizarea a multiple accesorii precum: gantere, bara cu greutati, saltele, steppere, corzi, etc.

Aceasta clasa este pe cat de solicitanta, pe atat de antrenanta si distractiva!

Este un program in care se realizeaza un complex de exercitii pentru slabit, care are scopul de a solicita si tonifia toate grupele musculare, utilizand pe langa exercitii simple, cu propria greutate – genuflexiuni, fandari – si accesorii: step, gantere.

Antrenamentul nu presupune combinatii complicate de pasi, astfel incat sa necesite cunostinte anterioare, desi exercitiile sunt foarte variate, si nici nu trebuie sa ne duca cu gandul la o abordare de marire a muschilor, ci la miscari care incurajeaza corpul sa lucreze integral.

Obiectivele noastre atunci cand incepem un program constant de exercitii nu trebuie sa se refere doar la a scapa de kilogramele in plus, ci si la a avea un corp frumos conturat, iar acest program ajuta la tonifierea si slefuirea armonioasa a musculaturii.

Antrenamentul  Pump este cea mai rapida modalitate de a fi in forma. Clasa de aerobic in care se folosesc mijloace din sala de fitness pentru a realiza un antrenament intens de tonifiere pentru principalele grupe musculare.

Antrenamentul se concentreaza pe utilizarea de greutati medii si miscari repetate de foarte multe ori ce te vor ajuta sa scapi de grasime si sa castigi forta si conditie musculara.
Pump are o coregrafie atent studiata , miscari stabilite  si iti permite sa il practici indiferent de varsta.

Vei avea parte de un antrenament general, care iti va tonifia atat partea superioara cat si pe cea inferioara ca corpului.

Pilates te invata sa iti constientizezi corpul, o postura corecta si miscari fara efort, gratioase. Imbunatateste felexibilitatea si efecienta miscarilor. Poate chiar sa ajute in alinarea durerilor de spate.

Pilates transforma radical felul in care corpul tau arata, se simte si actioneaza. Intareste fara a genera masa, creand un corp alungit, tonifiat cu coapse suple si abdomen plat.